Петропавловская Борщаговка
Продажа домов Петропавловская Борщаговка
Продажа домов Петропавловская Борщаговка - 1
Продажа домов Петропавловская Борщаговка - 2
Продажа домов Петропавловская Борщаговка - 3
Продажа домов Петропавловская Борщаговка - 4

Дом, коттедж, дача (112м2)

Продажа домов
Бучанский район, Петропавловская Борщаговка, Весенняя ул., 44
Основная информация
Комнат
4
Площадь
112 м2
Жилая
55м2
Площадь участка
2.1сот
Система отопления
Описание
ПоказатьСвернуть

Запрошую вас у подорож крізь чарівний світ таунхаусу на вулиці Весняна в Петропавлівській Борщагівці, розташованого всього за 3 км від Києва. Ця прекрасна нерухомість зі всіма зручностями, які можна собі уявити, стане ідеальним місцем для вашого комфортного життя.
Цей чудовий таунхаус споруджений у 2015 році і розташований на ділянці землі площею 2,1 сотки. Будинок площею 112 м² вражає своєю функціональністю та стилем. На першому поверсі вас зустріне велика кухня-вітальня площею 30 м2, затишна кімната 11 м2, санвузол 4,8 м2, а також коридор і вбиральня. Ідеальне місце для прийому гостей і власного комфорту.
На другому поверсі вас очікують дві просторі спальні площею по 15 м2, ще одна затишна кімната 11 м2 та санвузол 5,4 м2. Тут ви знайдете спокій і приватність для відпочинку.
Перед входом розташований паркінг на один автомобіль, а внутрішній дворик прикрашений терасою, де ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям та зеленню.
У цьому таунхаусі забезпечено всі необхідні комунікації: газ, електрика 3-фазна, економний газовий котел, а також на першому поверсі є тепла підлога. Воду подає свердловина, а стічні води очищаються у септику з двома криницями.
Таунхаус відзначається високою якістю будівництва та використанням найкращих матеріалів, що гарантує довговічність та комфорт.
Ще однією приємною особливістю продажу є те, що він включає в себе побутову техніку, включаючи холодильник, кондиціонери на обох поверхах, пральну машину, газову плиту, духову шафу та витяжку. Всі меблі залишаються в будинку, що робить його готовим до заселення.
Навколо таунхаусу розташована добре розвинута інфраструктура: школи, дитячі садки, спортивні зали та магазини. Зупинка маршрутки до метро Академмістечко знаходиться поруч, що робить переміщення по місту легким та зручним. А ваші приємні сусіди створять чудову атмосферу спільноти. Поруч Білогородка, Музичі, Бобриця, Шевченкове, Святопетровське, Вишневе, Крюківщина, Тарасівка, Гатне, Юрівка, Боярка, Гореничі.
Номер оголошення на сайті компанії: SH-156-307-CO.

Дополнительная информация
Газофикация
WIFI
Меблирована
Стиральная машина
Показать всю дополнительную информацию: 11
Смотрите также
Бучанский район, Петропавловская Борщаговка, Яблоневая ул.
Бучанский район, Петропавловская Борщаговка, Сумская ул., 1
Бучанский район, Петропавловская Борщаговка, Незалежності, 20
Бучанский район, Петропавловская Борщаговка, Каштановая ул.
Бучанский район, Петропавловская Борщаговка, ул. Гагарина
Бучанский район, Петропавловская Борщаговка, Соборная ул., 83
Бучанский район, Петропавловская Борщаговка, Князя Володимира
Бучанский район, Петропавловская Борщаговка, Чкалова ул.